R.I.P.
Door: Elles
Blijf op de hoogte en volg Elles
10 Juli 2010 | China, Peking
Gisteravond zei een van de nieuwe studenten dat ze dood was. Ze lag achter de airco in de vergaderzaal. Vanwege de rigor mortis was ze er amper achter weg te krijgen. Uiteindelijk heb ik haar met een oud stuk gordijn er onderuit getrokken terwijl de jongens de airco optilden.
We hebben haar in de achtertuin begraven. Een beetje verder weg in de hoop dat ze niet weer wordt opgegraven omdat mensen daar vaak zand halen om potten mee te vullen.
Ik weet niet wat het is waar ze aan is overleen. Misschien te weinig eten omdat ze werd weggejaagd door Rexxie, maar zo ontzettend mager was ze ook nog niet. Misschien was ze ziek en verstootte Rexxie haar daarom.
Iets leuker nieuws is dat er een hoop nieuwe studenten zijn gekomen hier. Dat is wel gezellig. De meesten spreken een paar woorden Engels, en één jongen vond het een goede manier om zijn Engels te oefenen door met mij te praten. Ook Pann was weer terug voor een paar dagen, waar ik het goed mee kan vinden. Erg grappig is dat Hans Cornelissen van de VU hier vandaag op bezoek is geweest. Enige buitenlander na Niels Anten die ik hier zie is gelijk een Nederlander! :) Erg leuk. Kon weer even Nederlands kletsen, hoewel ik de neiging had "gewoon" Engels met hem te praten.
Jullie daar veel sterkte in het broeikasje. Hier valt het gelukkig erg mee met de temperatuur.
Liefs
10 Juli 2010 - 13:37
Tante:
Goh wat ben ik blij weer iets van je te horen. Ja het valt niet mee om te zien hoe een hond doodgaat. Misschien had hij wel teveel wormen. Wie zal het zeggen. Gelukkig heb je ook wel iets leuks meegemaakt met de nieuwe studenten. Dat geeft je weer een beetje moed. Houd je het nog wel uit zonder ons? dikke kus -
10 Juli 2010 - 21:48
Robbert:
Hey Elles!
Hier vallen de mussen ook dood van het dak. Was vandaag zo rond de 34 graden! :S nu is het aan het ontweren en heeft het gereged, dus hopelijk een stuk koeler vanavond!
Gr,
Robbert -
11 Juli 2010 - 08:19
Andrien:
Hoi Lieve Elles,
Ach dat arme hondje, en arme jij..........een vriendje minder.
We zijn weer thuis, het was erg fijn in Bretagne. Ook warm maar een heerlijke koele wind van zee. We hebben alle routes gefietst zoals gepland en die waren erg mooi, soms een beetje veel heuvels, soms een beetje veel wind tegen, maar dat mocht de pret niet deren.
Morgen weer werken, daar zie ik wel een beetje tegen op:"nette kleren" aan, geen airco en er liggen weer heel wat mails en klussen te wachten, bovendien horen we as dinsdag hoe de bemanning van de managers er na de reorganisatie uit gaat zien. Ik vind dat best spannend omdat het zo'n fijn team is waar ik nu mee werk.
Je vader zal de foto's op Picassa zetten, er zitten twee hele mooie bij: een van een meeuw van heel dicht bij en een ooievaar. Ook veel foto's van de hotels, die waren dit keer erg speciaal. Een was uit de 15de eeuw, inclusief een spook, volgens mij want het kraakte allemaal wel heel appart.
Veel plezier met de nieuwe groep studenten!
Liefs, Andrien. -
13 Juli 2010 - 16:24
Robert:
Aaw dat arme hondje :(
Groeten Robert -
15 Juli 2010 - 08:29
Andrien:
Hoi Meisie, wat is het weer stil..........Hebben ze weer met de kabels geknoeid?
Zijn er al nieuwe wetenwaardigheden met plantjes/planning etc. Je moet ons maar gauw weer bijpraten!
Vanavond gaan we het poesje ophalen, ben zo benieuwd, ook hoe ze gegroeid is in de afgelopen 2 weken.
Het is al twee keer noodweer geweest in Nederland, maar nu is het echt zalig, lekkere frisse lucht, hopen dat het even zo blijft dan kunnen we bijslapen.
Jeroen komt vrijdag alweer naar huis, hij had bijna 2 katjes voor me meegenomen die hij in Belgie was tegengekomen, gelukkig vroeg hij het op tijd, 3 katten in huis was wel een beetje veel.
Zo pauze is weer voorbij: effe "kletsen" met m'n stiefdochter, kopje koffie, stukje chocolade, buiten voor mijn raam liggen 5 eenden te pitten, het lijkt zowaar een bejaardenhuis........Aan de slag!
Veel liefs, ook van Riet en Bernardine,
Andrien
17 Juli 2010 - 11:01
Sonja:
hoi El
Hoe is het met je?Wat zielig van dat puppy!En je voelt je dan zo machteloos.Tja, ze gaan daar denk ik anders met dieren om als wij hier in Ned.Ik ben weer met Chela naar de dierenarts geweest!En langs de ritsrats aansluitend!Chela haar teennagel was in de lengte ingescheurd,is nu afgeknipt, en dichtgeschroeidt. zo doen wij dat dus!Ik denk dat je weinig had kunnen doen voor de pup.Maar je went toch aan zo n beestje.Hier is verder alles goed,lekker vakantie tijd.Komende dagen gaan we nog even weg met Chela, we blijven denk ik in nederland.Hou je het nog even vol daar?Fijn dat er wat andere studenten zijn gekomen.
Kan me voorstellen dat,dat leuk voor je is.Gaat het met je onderzoek goed?Je bent al weer over de helft heen zie ik.Verlang je alweer een beetje naar huis?Vast wel.Nou meisje hou nog even vol,denk aan je!Een welbekende knuffel van mij, en liefs Son -
19 Juli 2010 - 18:00
Yane:
hai lieverd,
vervelend dat je geen internet hebt.
ik w8t op een berichtje, heb je ook al verscillende keren gebeld. geen gehoor.love you
XXX Yane